RULOURI CU CARCASA SI GHIDAJE

RULOURI CU CARCASA SI GHIDAJE

rulouri

Rulouri cu carcasa si ghidaje sunt utilizate atat pentru protectia teraselor restaurantelor sau hotelurilor, cat si pentru protectia balcoanelor sau foisoarelor private. Sunt foarte practice, datorita rolului lor de protectie impotriva vantului, ploilor si a ninsorii.
Sunt formate din caseta semiovala, cristal transparent, lamela terminala, sistem de actionare si ghidaje laterale. Caseta este vopsita in camp electrostatic, un procedeu care asigura rezistenta mare in utilizare. Cristalul transparent are o grosime mare, care ii asigura o rezistenta inalta in caz de vant puternic. Lamela terminala este din aluminiu si contribuie la rezistenta, stabilitatea si functionalitatea ruloului.
Sistemul de actionare poate fi manual (cu manivela) sau electric (cu motor si telecomanda sau buton). Atat lamela terminala, cat si ghidajele sunt prevazute cu perii pentru etansare si izolare optima. In ceea ce priveste culoarea acestor rulouri transparente, caseta, capacele si ghidajele sunt vopsite maro deschis (in nuanta RAL 8014), iar lamela terminala este in nuanta de maro a intariturii (RAL 8017).
Rulourile transparente cu caseta si ghidaje pot avea dimensiuni mari, de pana la 2500 mm lungime si 2500 mm inaltime.
ACTIONARE
Rulourile Practix cu caseta si ghidaje se actioneaza electric sau manual.
Actionarea electrica se realizeaza cu motor si telecomanda sau buton. O poti folosi la pereti antivant de orice dimensiune, mai ales in cazul celor mari. Pot fi echipati cu senzori pentru detectarea obstacolelor, cu rol de prevenire a accidentelor si a defectiunilor, respectiv de crestere a duratei de viata. Acest tip de actionare este ideal pentru activarea de la distanta a rulourilor si pentru cresterea duratei lor de functionare, datorita vitezei optime de rulare a cristalului. Nu in ultimol rand, iti asigura un confort sporit, mai ales in caz de intemperii puternice.
Actionarea manuala este simpla si este disponibila in special pentru rulouri de dimensiuni medii si mici. O poti utiliza si la rulouri mari, dar este mai putin practica si sigura, acestea avand nevoie de o viteza optima de rulare. Se realizeaza cu manivela.
DIMENSIUNI
Rulourile transparente cu caseta si ghidaje pot fi confectionate pe dimensiuni variabile, de la mici pana la foarte mari..


SEO Powered By SEOPressor