Despre Noi

Despre Noi

atelier-tamplarieSocietatea noastra a inceput activitatea in anul 2006, de atunci si pana in prezent suntem intr-o continua expansiune, companie tanara ,dinamica ,venim in intampinarea clientilor cu produse de ultima generatie de cea mai buna calitate dar si cu preturi foarte foarte mici.Compania noastra isi doreste sa ramana independenta, si totodata isi propune obiective pe termen lung si mediu, in loc sa puna pe primul plan castigul pe termen scurt. Conducerea companiei se orienteaza spre o crestere economica stabila si se concentreaza spre activitati cu potential pe termen lung cu clienti multumiti de colaborare.Echipa noastra produce si comercializeaza la cele mai bune preturi tamplarie PVC, accesorii pentru ferestre, usi, jaluzele, rulouri exterioare si pervazuri PVC, aluminiu, pregatite sa se supuna exigentelor clientilor si a pietei.Produsele furnizate au ca scop izoloarea locuintelor de temperaturi scazute, zgomot sau intrusi, reusind, in acelasi timp, sa imbine utilul cu placutul, crescand gradul de confort si aspectul locuintei.Oferim o gama completa de servicii, atat in perioada de garantie, cat si in cea post-garantie, asigurand clientilor suportul tehnic de care are nevoie si consultanta in vederea achizitionarii produselor, service, modificari, ajustari si imbunatatiri a tamplariei deja existente.

Profil PVC

KMG-Logo

 

Fabrica in care se produc profilele KMG este construita si echipata de catre ingineri germani si austrieci, cu materiale de ultima generatie, sub controlul strict al Institutului Greiner Group, iar personalul este instruit in fabricile firmei Greiner Extrusiontechnik.
Profilul KMG (KRAUSS MAFFEI & GREINER) este un proiect realizat cu tehnologie austriaca intre firma Greiner Extrusiontechnik si firma germana Krauss Maffei.

Laboratorul fabricii in care se produc profilele KMG este echipat cu toate aparatele necesare pentru testarea sistemelor de profile, in conformitate cu cerintele mondiale pentru calitate.

Fabrica in care se produc profilele KMG este construita si echipata de catre ingineri germani si austrieci, cu materiale de ultima generatie, sub controlul strict al Institutului Greiner Group, iar personalul este instruit in fabricile firmei Greiner Extrusiontechnik.

Avantajele sistemelor de profile KMG:
•  in cladiri cu aer conditionat, ferestrele fabricate cu sistemele de profile KMG pot reduce pierderile de energie cu 37%.
•  selectia materialului pentru sistemele de profile si sticla este facuta in functie de factorii de conductivitate termica; conductivitatea termica a profilului din PVC este de 1,2 W/mK.
•  sunt rezistente la lovituri de 3 kg/cm, la o temperatura ambientala de 23°C.

•  standarde europene de luciu a suprafetei.
•  rezultate excelente la incalzire, umiditate si izolatie fonica prin sistemele de trei, patru si sase camere.
•  structura care nu permite deformarea la ardere, nu este sensibila la actiunile factorilor externi ( baze, saruri, raze UV, umiditate ridicata, coroziune etc.).
•  profilul este testat cu sistemul Clean Control, introdus de producatorii germani de profile si nu permite depunerea prafului sau petelor.
•  se monteaza rapid, nu necesita vopsire, iar intretinerea si curatarea se face cu usurinta.
•  sunt rezistente la variatii mari de temperatura ( expunerea la soare puternic, seceta, furtuni, vant, umiditate ridicata).
•  retentia apei este de sub 0,1% datorita garniturii duble si orificiilor speciale de inlaturare a apei.
•  este un profil ecologic ce nu contine plumb
•  datorita caracteristicilor nevibrante pe care le are materialul, izolarea fonica este foarte ridicata, drept pentru care sistemele de PVC-KMG sunt folosite la construirea spitalelor, scolilor si cladirilor pentru birouri.
•  sistem de etansare pe  doua sau trei garnituri.
•  armatura este universala pentru profil toc, cercevea fereastra si montant.
•  este un profil cu o grosime in peretele exterior de 3mm si  2.8 mm, incadrandu-se in categoria sistemelor de profile clasa A.
Profilul KMG iti ofera o gama larga  culori ( 21 culori) ce se potrivesc perfect cu interiorul casei d-voastra: alb , mahon , stejar auriu etc
Toate aceste calitati enumerate mai sus descriu profilul PVC-KMG, un profil robust, cu reale calitati, un profil cu un aspect rustic datorita designului baghetei si cercevelei si nu in ultimul rand accesibil din punct de vedere al raportului calitate-pret, pentru orice producator de tamplarie.

Feronerie

vorne logo
Vorne are o gama variata de sisteme si accesorii cum ar fi Sistemul de Dubla Deschidere, Sistemul Simpla Deschidere, Vasistas, Dublu Canat, Deschidere in Plan Paralel, alaturi de Spaniolete cu Broasca si Broaste. Prin crearea de solutii inovatoare, cu mult peste asteptarile clientilor sai, Vorne este mereu intr-o continua dezvoltare a departamentului de Cercetare-Dezvoltare. Dezvoltand proiecte cu entuziasmul de lider al sectorului, prin calitatea produselor, intelegerea si satisfacerea clientilor, Vorne ajunge intre primii pe plan intern si international, merit ce ii este recunoscut in 2007 prin Premiul de Performanta la Export si multe alte premii. Din pozitia sa de lider in Turcia in sectorul Sistemelor pentru Ferestre si Usi, Vorne aduce o contributie importanta in dezvoltarea pietei prin obtinerea si impunerea certificarii calitatii conform Sistemului de Calitate ISO 9001:2008, Sistemului de Calitate a Mediului ISO 14001:2004, Sistemului de Sanatate si Protectie a Muncii BS OHSAS 18001:2007. Lucrand in spirit de echipa la realizarea obiectivelor propuse, folosind tehnologie avansata in design, productie si prezentare, imbinand dinamismul si dezvoltarea personala permanenta a angajatilor, Vorne isi continua ascensiunea sa ca “marca recunoscuta in lume”.
Garantii 10 Ani Garantie la Toate Componentele de Dubla Deschidere Vorne
VORNE garanteaza…
√ Initierea si implementarea sistemului de administrare a calitatii in proiectarea accesoriilor, productie si comercializare. Identificarea si aprobarea conform conditiilor ISO 9001:2008.
√ Placarea suprafetelor conform normelor EN.
√ VORNE asigura 10 ani garantie componentelor pe care le fabrica, numai daca se respecta regulile de aplicare, montaj si intretinere periodica, conform cerintelor din manualul de utilizare.
√ VORNE garanteaza inlocuirea produsului defect aflat in garantie, iar daca acesta nu se mai produce, atunci va fi inlocuit cu unul similar care sa aiba aceleasi particularitati tehnice.

FERONERIE VORNE

Sticla

sticla termopan

Geam Low-E (low emisitivity = trasnfer termic scazut) este produs prin depunerea pe una din suprafetele geamului a unui strat de metale nobile, care duce la impiedicarea transferului de caldura din si spre exterior.
Geam termoizolant (termopan denumit de multa lume, dupa numele unei firme)este un ansamblu format din doua foi de sticla, intre care exista un mediu gazos (aer sau in unele cazuri un gaz), etansate (sigilate) perfect.Principiul este foarte simplu: doua foi de sticla asezate la o distanta masurabila in mm, separate de un cadru din bagheta-distantier de aluminiu, etanseizate, formand o unitate monobloc ce reduce transmisia termica si fonica. Grosimea foii de sticla este variabila, ca si distanta dintre ele, eficacitatea produsului crescand direct proportional cu acestea.
O foaie de sticla obisnuita groasa de 4 mm transfera 90% din caldura, deci are o pierdere foarte mare, coeficientul de transfer termic fiind k=5,4 W/mpK.
Un geam termopan cu etansare dubla, alcatuit din doua foi de sticla cu grosimea de 4 mm fiecare, avand un cadru din bagheta-distantier de aluminiu de 6-18 mm umpluta cu silicagel si un cordon de butil extrudat aplicat pe laturile baghetei, menit sa constituie o bariera impotriva vaporilor de apa, are coeficientul de transfer termic k=2,8 W/mpK. Prin scoaterea aerului dintre cele doua foi de sticla si introducerea in cavitate a unui gaz greu – ARGON sau KRIPTON -, care au proprietatea de a reduce considerabil pierderile de caldura, obtinandu-se un coeficient de transfer termic de 1,1 W/mpK, respectiv de 1,0 W/mpK.
Un geam termoizolator format din doua foi de sticla, una normala iar cealalta cu depunere LOW E (low emisivity), are coeficientul k=1,4 W/mpK.
Descoperirea “depunerii LOW E” sau “depunerea cu emisivitate joasa” a constituit cheia diminuarii transferului termic prin geam.
Aceste straturi speciale reduc pierderile de caldura la 10%, fata de 90% cat se pierde prin sticla normala.
Merita sa reflectam profund la diferenta de consum anual de combustibil conventional pentru 1 mp de suprafata incalzita la utilizarea diferitelor tipuri de geam:
– geamul simplu (k=5,4 W/mpK)-60 litri;
– geam termoizolator clar cu aer (k=2,8 W/mpK)-30 litri;
– geam termoizolator LOW E cu aer (1,4 W/mpK)-14 litri;
– geam termoizolator cu kripton (k=1,0 W/mpK)-8 litri.
De remarcat si diferenta de pret mica intre geamul termoizolator clar si cel cu LOW E in comparatie cu economia de caldura care se realizeaza
Folosind geam termoizolator cu LOW E economisiti energie si bani!
Geamul cu LOW E poate constitui una din solutiile viabile privind reabilitarea termica a fondului construit existent si stimularea economisirii energiei termice. Acest tip de geam ne poate proteja si fata de zgomotul din exterior, contribuind la solutionarea uneia din problemele centrale ale mediului inconjurator din timpurile noastre.
Tocmai de aceea cand porniti sa construiti sau sa reabilitati o casa ganditi-va din timp la fereastra care va poate proteja in fata zgomotelor! Zgomotele suparatoare peste anumite limite pot capata un nivel dureros, ne pot transforma viata intr-un calvar, producand dereglari in sistemul nervos vegetativ si chiar dereglari vegetative.

.


SEO Powered By SEOPressor