RULOURI SIMPLE

rulouri

RULOURI SIMPLE

Rulourile simple sunt utilizate atat pentru protectia teraselor restaurantelor, cafenelelor, hotelurilor, cat si pentru izolarea de intemperii a balcoanelor caselor. Au o structura simpla, formata din cristal transparent cu grosime mare, foarte rezistent in fata intemperiilor, console laterale si console de mijloc.
Consolele laterale au rolul de a actiona ruloul transparent. Ele au prindere fixa si ofera stabilitate intregului sistem. Consolele de mijloc sunt utilizate pentru a micsora distanta dintre doua folii de cristal transparent. Fixarea laterala este sigura si durabila si se realizeaza cu banda cu arici.
In partea inferioara sunt dotate cu lamela care este fixata cu doua carlige. Acest mod de prindere ii asigura o functionare indelungata, deoarece ruloul este fix si are rezistenta mare in fata intemperiilor.
Rolul lor este acela de protectie impotriva intemperiilor: vant cu intensitate mare, ploi si ninsori. Datorita acestor beneficii, terasele restaurantelor pot fi utilizate si in sezonul rece, acestea aducand venituri tot timpul anului.
Dimensiunea acestor rulouri poate ajunge chiar si pana la 3,5 metri inaltime. Chiar si in aceste conditii, rularea materialului este simpla si rapida, realizandu-se pe un ax metalic discret si rezistent, pozitionat in partea superioara.
Din punct de vedere al aspectului, sunt foarte elegante si au structura unor copertine cu rulare in plan vertical. Astfel, prin inlocuirea cristalului transparent cu panza textila in trei straturi, ruloul transparent antivant se transforma in copertina. In ceea ce priveste culorile componentelor, tamburul si consolele sunt gri (RAL 7035), iar sortul si intaritura pot fi albe (RAL 9010), maro (RAL 8015) sau gri deschis, la pret standard..


SEO Powered By SEOPressor