Tipuri de Geamuri termopan

Tipuri de geamuri termopan

Tipuri de geamuri termopan:

– fixe, fara nicio deschidere (tip vitrina, termopane fixe);

– simple, cu deschidere orizontala: stanga => dreapta sau dreapta => la stanga ( simple);

– duble sau oscilobatante, cu deschidere pe ambele directii ( orizontala si verticala – termopane duble).

tipuri geamuri termopan

Functionarea fara probleme a ferestrelor moderne depinde in principal de stabilitatea lor. Acest lucru este asigurat de geometria profilelor, de adancimea de constructie de 62 mm si rigidizarea groasa din tocuri si cercevele. Actiunea concertata a acestor factori garanteaza functionalitate ridicata chiar si peste ani.

Realizarea sistemelor de usi si ferestre din profile de PVC extrudat este o solutie moderna, ce ia din ce in ce mai mare amploare in Romania si aceasta tendinta este rezulatul direct al proprietatilor acestor sisteme:

– Cheltuieli minime: cost de achizitie redus comparativ cu alte sisteme

-Reducere a pierderilor de caldura din locuinta la nivele foarte mici : coeficienti de transfer termic de pana la 1.1 W/(m²K).

– Confort fonic sporit (pot reduce cu 40-50 dB nivelul zgomotului care patrunde in casa).

– Intretinere usoara, nesolicitand vopsiri sau lacuiri repetate.

– Etanseizare perfecta , prin folosirea garniturilor duble din cauciuc de foarte buna calitate, cat si prin imbinarea prin sudura a profilelor.

– Rezistenta optima prin folosirea armaturii zincate de 1.5 mm.

– Estetica deosebita si posibilitati coloristice nelimitate.

– Feronerie germana garantata la minim 15.000 de cicluri inchidere-deschidere, cu variate posibilitati de deschideri (simpla, oscilobatanta, culisanta).

– Geam termoizolant 4-16-4 mm tip clar, ornament, antiefractie, colorat, reflexiv cu coeficient de transfer termic de 2.8 W/(m²K), cat si geam termopan Low-E avand coeficient de transfer termic de 1.4 W/mpK

Pe scurt, geamul termopan low-e izoleaza foarte bine fonic, dar si termic, mult mai bine decat acele  geamuri termopan obisnuite..


SEO Powered By SEOPressor